Management advies

marketing

Usegy is uw management partner

Usegy ondersteunt ondernemers in hun ideeën om verder op weg te komen naar realisatie en in de markt zetten van hun product(en) en vindingen. Zelfstandige ondernemers, midden- en kleinbedrijven moeten kunnen vertrouwen op open communicatie en bescherming van hun ontwikkelingen.

Ketenontwikkeling

Usegy biedt u daarin, vanuit de ruime ervaring in het bedrijfsleven, juist die bescherming tijdens die ondersteuning. Usegy zoekt waar nodig naar betrouwbare partners, die elk op hun beurt ook een wezenlijke bijdrage moeten kunnen leveren aan het proces. De ketenontwikkeling is en blijft daarbij gericht op de initiële specifieke vraag.

Marketing

Usegy onderzoekt op uw vraag nieuwe afzetmarkten voor uw bedrijf. De kennis van de technische markt in Nederland en België geeft aansluiting naar marketing specialisaties. Door marktverkenning en het leggen van de juiste contacten helpt Usegy mee om uw marktverbreding te realiseren.

Sales

Commercieel ondersteunt Usegy u bij het zoeken naar nieuwe relaties en mogelijkheden om uw product op juiste wijze in de markt te zetten. Hierbij staat het brede economische netwerk van Usegy in Nederland en België ook tot uw beschikking.

Usegy werkt vanuit vrijblijvend advies naar strak ontwerp en uitvoering.

Neem contact op met Usegy