Over Usegy

Over_Usegy___Usegy

Usegy voor ondersteuning op maat

Vanuit het gedachtengoed “kennisdelen “ en het bieden van een “helpende hand “is Usegy op 14 april 2012 opgericht en sindsdien actief in vele marktsegmenten. De ruime ervaring, die aan boord van Usegy zit, opent, met de deuren van vandaag, de vensters naar uw onderneming van morgen.

Werkveld

Usegy is actief in het werkveld van Managementadvisering en Commerciële ondersteuning; (Milieu) Technische ondersteuning en – ontwikkeling; Industriële-, Chemische- en Biochemische processen die centraal kunnen staan in de ontwikkeling van ondernemingen. Usegy staat garant voor het leveren van een wezenlijke bijdrage die voor bedrijven noodzakelijk kan zijn om hun doelen te realiseren. Het economisch netwerk van Usegy staat daarbij ter beschikking.

 

“Use our energy”

Onder dat motto ondersteunt Usegy bedrijven bij het nemen van stappen, – in innovatie, – naar een groeipotentieel, – bij bewegingen naar een circulaire economie en / of – naar een stabiele bedrijfssituatie.

Henk Seffelaar – Oprichter/eigenaar

De kracht van Usegy ligt in de veelzijdigheid van de organisatie met een brede focus op: Bio technologie, Chemie, Milieu en Bouw en Infra.